King Charles Cavalier Spaniel * oppas * vakantie opvang *

Aangeboden: King Charles Cavalier Spaniel * oppas * vakantie opvang * Prijs: € 12,50

Cavalier-Opvang in huiselijke kring

Op onze prachtige woonboerderij in de Achterhoek hebben wij regelmatig plaats voor de opvang van één of twee Cavaliertjes (King Charles Cavalier Spaniel).

Indien u een dagje of een weekendje weg wilt of op vakantie gaat, tijdens ziekte of verhuizing, én u zoekt een betrouwbaar en liefdevol adres voor uw Cavalier, dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij hebben zelf 2 lieve gezonde Cavaliers (teefjes van 3 en 5 jaar) en vangen de logé met open armen op in ons gezin. Wij hebben geen nachthokken, tralies of andere kale hokken, uw hondje komt gezellig bij ons in huis en mag wat ons betreft, als u dat goed vindt, ook op de bank. De hondjes kunnen de hele dag de boerderij in- en uitlopen want de tuin is helemaal afgezet. Daarnaast hebben wij vanuit de boerderij ook nog een ruime afgezette speelweide om te rennen en te ravotten. Ook zijn er leuke speeltjes als tunnels, een klein zwembadje en natuurlijk veel speelgoed.

Wij vangen maximaal 1 hondje (of 2 uit één gezin) op zodat we ze alle aandacht en liefde kunnen geven die ze verdienen. En niet onbelangrijk: er is altijd iemand thuis. Ons gezin bestaat uit 2 volwassenen met veel ervaring met honden en oppas (groot en klein), we hebben uitwonende kinderen (er komen wel kinderen op bezoek), er zijn geen andere huisdieren aanwezig.

We vinden het wel belangrijk om vooraf kennis te maken zodat we beiden kunnen zien of er een klik is binnen onze roedel.

Net zo belangrijk is dat de hond sociaal is en in een goede conditie en gezondheid verkeert. De hond moet de jaarlijkse prik hebben gehad, vlo- en teekvrij zijn én gechipt.

Eigen voeding en bakjes (en evt. medicijnen) kunt u gewoon meenemen. Schone hondenmanden zijn hier aanwezig maar de eigen mand mag uiteraard ook mee.

Prijzen:
1e Cavalier: € 12,50
2e Cavalier: € 11,50
De dag van halen en brengen worden als volledige dagen berekend.
Toeslag op feestdagen: € 2,50 per hond.

Bel gerust voor informatie, dat mag ook op zondag.
Referenties zijn op te vragen.


Tot ziens!
Yvonne & Rob
Floortje & Daffie

Tip: uw cavalier is ook welkom bij ons tijdens de jaarwisseling. In onze omgeving (buitengebied) wordt geen vuurwerk afgestoken!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Zoeken op Honden